• Gratis thuis bezorgt in Veenendaal en omstreken
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis

Onze paardenmelkproducten

paardenmelk uniek product

De paardenmelk die wij verkopen komt van paardenmelkerij 'De Lage Wierde'. In de provincie Groningen ligt het dorpje Wirdum waar de familie De Winter woont. Daar wordt gewerkt aan een uniek en gezond natuurproduct, namelijk paardenmelk. De paarden die de melk produceren, worden het hele jaar door verwend op de boerderij. De landelijke omgeving én de goede verzorging van de paarden geven de kans om deze gezonde drinkmelk te krijgen.

het melken van paarden is een vak apart 

Meerdere keren per dag schuift de paardenmelker samen met het melkstel onder de merries. Niet langer dan een minuut neemt het in beslag om een merrie te melken. Na het melken wordt de melk zo snel mogelijk ingevroren. Dit bevordert de kwaliteit van paardenmelk. Het invriezen van de melk gebeurt na elke melkbeurt. 95% van de melk wordt gevriesdroogd en verwerkt tot paardenmelkproducten.

verkooppunt aan huis 

Wij zijn een verkooppunt van de paardenmelkproducten van ‘De Lage Wierde’. Omdat er in de omgeving veel vraag is naar paardenmelkproducten en wij deze producten ook intensief gebruiken zijn wij een verkooppunt geworden. U alle producten van ‘De Lage Wierde’ zijn bij ons op voorraad. Waarom dan bij ons bestellen? Dit scheelt u de verzendkosten. Woont in Veenendaal of in de buurt van Veenendaal dan bezorgen wij  zelfs gratis.

natuurlijk, lekker en zeer voedzaam

Zuivel is één van de oudste vormen van voedsel die we kennen. Vanaf het moment dat mensen dieren ging houden, maken we al gebruik van melk. Mensen wisten dus al heel vroeg dat zuivel goed voor je is. Tegenwoordig maken we nog steeds veelvuldig gebruik van zuivel. Paardenmelk is bij velen alleen nog een relatief onbekend zuivelproduct. Paardenmelk werd al in de oudheid gebruikt als voedend, versterkend en energie vergrotend middel. Een eigenschap van paardenmelk is dat het (een gezonde) spijsvertering ondersteunt. Het bevordert de afweer, helpt bij de opbouw van een goede darmflora van het maag/darmkanaal en heeft een gunstige invloed op de droge en gevoelige huid.

Paardenmelkerij de lage wierde 

In de provincie Groningen ligt het dorpje Wirdum waar de familie De Winter woont. Daar wordt gewerkt aan een uniek en gezond natuurproduct, namelijk paardenmelk. De paarden die de melk produceren, worden het hele jaar door verwend op de boerderij. De landelijke omgeving én de goede verzorging van de merries geven de kans om deze gezonde drinkmelk te krijgen.

de lage wierde paardenmelkproducten

Paardenmelk voor inwendig gebruik is bij Paardenmelkerij de Lage Wierde in gevriesdroogde paardenmelkpoeder en gevriesdroogde paardenmelkcapsules te verkrijgen. Deze producten zijn eenvoudig in gebruik en makkelijk in te nemen en daarmee voor iedereen (baby’s en volwassenen) zeer geschikt. Gevriesdroogde paardenmelk is kwalitatief beter dan andere vormen van gedroogde paardenmelk. Lees hierover meer in het ‘Drogen van zuivel‘. Paardenmelkerij de Lage Wierde is de enige paardenmelkerij in Nederland die paardenmelk op eigen bedrijf vriesdroogt. Paardenmelkerij de Lage Wierde is één van de weinige paardenmelkerijen in Nederland die haar eigen gevriesdroogde paardenmelk cosmeticaproducten in haar assortiment heeft. Cosmeticaproducten uiteenlopend van paardenmelk shampoo, paardenmelk lotion, paardenmelk bad- en douchegel voor baby en kind, paardenmelk huidlotion voor baby en kind en paardenmelk handcrème tot aan paardenmelk dag en nacht crème en paardenmelk zeep.

vragen

Wilt u weten welke product bij uw specifieke situatie past, bezoek dan onze productpagina’s. Heeft u na het lezen eventueel nog vragen neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Bel Veenvitaal op 0318528154 of stuur ons een e-mailbericht via onze contactpagina. Paardenmelkerij de Lage Wierde – gevriesdroogde paardenmelkproducten

de lage wierde kiest voor kwaliteit: gevriesdroogde producten